En af verdens mest elskede historier bliver til børnevenligt teater

10 september, 2022 | 09:00
Vinden i Piletræerne er en af verdenslitteraturens mest elskede værker. Nu bliver den skønne historie om venskab, loyalitet, åbenhed og tolerance oversat til en børnevenlig teaterforestilling i Musikkens Hus.
Foto: Aalborg Kommune

Lørdag den 22. oktober kan samle familien og tage til børnevenlig teaterforestilling og opleve klassikeren Vinden i Piletræerne på en hel ny måde. Her vil der være sang, musik og masser af humor gennem halvanden time, når Musikkens Hus slår dørene op til forestillingen om Vildskovens dyr.

Anmelderrost forfatter står bag historien

Det er den anmelderroste Christian Bergman, som har skrevet historien om Muldvarp, der forlader sit hjem, som er mørkt og ensomt. Efterfølgende møder han den venlige Rotte, som bor ved den store flod. Rotte lærer Muldvarp om Vildskoven og alle dens farer. Makkerparret er også venner med Tudse, som har en stor interesse for biler, men mangler eftertænksomhed. Derfor kender han ikke konsekvenserne af at køre bil i høj fart, hvilket skaber en række situationer, hvor hans eget og andres liv bliver bragt i fare. Muldvarp og Rotte drager ind i Vildskoven for at finde den mystiske Grævling, som kan hjælpe deres ven.

Om arrangementet

Dato: Lørdag den 22. oktober.

Tid: Klokken 14:00.

Sted: Koncertsalen, Musikkens Hus.

Pris: 220 kroner per billet. For børn under 14 år koster indgangen 122,50 kroner.

Del |

Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder