“Brand i udsivende gas” var et overgravet elkabel

10 september, 2022 | 12:00
Nordjyllands Beredskab blev til formiddag kaldt til et område nord for Kridtgraven i Aalborg på en melding der i første omgang lød på brand i udsivende gas.
Nordjyllands Beredskab vil gerne være grønnere og mere bæredygtigt, og de vil gerne have dine idéer om hvordan de får en mere grøn omstilling.
Foto: Nordjyllands Beredskab Facebook

Klokken 10:58 indløb en melding til Nordjyllands Beredskab omkring brand i udsivende gas. Et område ved Vesterkæret nord for Kridtgraven i Aalborg Vestby blev afspærret i samme forbindelse, mens årsagen blev undersøgt.

Alarmen lød i første omgang på brand i den udsivende gas, men Nordjyllands Politi opdaterede senere på Twitter med information omkring, at det handlede om røgudvikling efter noget gravearbejde på stedet. Nordjyllands Politi og Beredskab var til stede ved Vesterkæret i Aalborg Vestby og afspærrede området.

Klokken 13.30 meldte Nordjyllands Politi ud på Twitter, at de nu var færdige og havde isoleret årsagen. Det handlede om et overgravet elkabel, der havde forårsaget røgudvikling. Afspærringen er derfor ophævet igen.

Opdateret kl. 13:38

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder