AaB favorit mod bundproppen Lyngby

10 september, 2022 | 18:00
Nordjyderne må påtage sig favoritrollen efter sejren over FC Midtjylland, når de kongeblå oprykkere gæster Aalborg Portland Park
Aalborg Portland Park
Foto: MinByAalborg

Ugens AaB-nyhed var, at Mathias Ross røg til Istanbul og Galatasaray og cheftræner  Lars Friis dermed er mere end udfordret, når det kommer til midterforsvarer. Ikke mindst når Daniel Granli fortsat er ude. Klubben arbejder til gengæld på højtryk for at få fyldt hullet efter det unge AaB-talent. Men det kan vise sig at blive en udfordring med et lukket tranfervindue.

AaB i klar bedring

Efter en mildest talt katastrofal sæsonåbning, er tingene begyndt at  lysne for nordjyderne. Godt nok sneg der sig et irriterende 1-0 nederlag ind i sejrs-sandwichen mod Randers, men der før blev det til sejr hjemme mod Brøndby og seneste ude mod FC Midtjylland. Men hvad Friis især må glæde sig over ud over pointene, som lunede gevaldigt på den nordjyske konto, så er spillet i klar bedring. Især Pedro Ferreira har fundet storspillet frem, og var fremragende i Herning.

Holdet mangler stadig en naturlig målscore og deraf mål. Syv mål i otte kampe er dårligst i Superligaen sammen med Horsens og søndagens gæster fra Lyngby. Så spørgsmålet er, om Friis ryster den offensive pose endnu engang?

Lyngby har det svært

Oprykkerne fra Lyngby, har på trods af et par flotte uafgjorte resultater, haft et vanskeligt comeback til landets fineste række. De indtager jumbo-pladsen med blot to point. En position de helst ikke skulle forbedre efter søndagens opgør på Aalborg Portland Park.

Et opgør hvor det ser ud til at de rød-hvide får fin opbakning på lægterne i bestræbelserne på at dukke gæsterne. Mere end 10.000 har allerede sikret sig billet.

Granli og Høgh fortsat ude

Lars Friis har udtaget følgende trup, til søndagens opgør, som altså er uden Granli og Kasper Høgh.

1 Josip Posavec, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 6 Pedro Ferreira, 7 Allan Sousa, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 21 Lars Kramer, 22 Theo Sander, 23 Younes Bakiz, 25 Andreas Poulsen, 28 Jeppe Pedersen, 31 Anders Noshe, 32 Kilian Ludewig, 34 Sebastian Otoa og 38 Oliver Ross.

Kampen starter klokken 14.00 og har du ikke billet, så kan du følge opgøret på Canal 9.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder