Narkopåvirket bilist uden navn, fødselsdag eller adresse anholdt

9 september, 2022 | 17:00
Nordjyllands Politi beretter om tyveri fra byggeplads. Kokainpåvirket bilist med dårlig hukommelse og uventet besøg i sommerhus.
Politi Arkiv
Foto: Politi Arkiv

En mand blev mandag aften stoppet i Maren Turis Gade i Aalborg, da han kørte en personbil på trods af, at han var påvirket af narkotika. En senere test viste, at manden var påvirket af kokain. Manden ville hverken oplyse sit navn, fødselsdato eller bopæl. Derudover talte han fornærmeligt til en af betjentene fra Nordjyllands Politi. Den narkopåvirket manden blev anholdt og medbragt til Aalborg Politigård.

Hvilken kaffe byder du uventede gæster på?

Et sommerhus i Hals fik uventet besøg og det var ikke Gevalia kaffe de var på udkig efter. Der imod efterlod de et gennemrodet sommerhus og der var fjernet en del ting fra de forskellige værelser. Heriblandt var der lamper, designfigurer, vin, møbler, højtalere, ure, stel, vaser og malerier.

Det lykkedes Nordjyllands Politi, at sikre forskellige spor og genstande fra sommerhusindbruddet.

Når du lige står og mangler en vandskuringsmaskine og vinkelsliber

Torsdag morgen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger. Borgeren kunne fortælle, at han havde fået stjålet flere forskellige ting fra en byggeplads på Volstrupvej i Svenstrup. Blandt andet var der forsvunden en rundsav, en vandskuringsmaskine, en vinkelsliber og en del andet værktøj.

Tyveriet fandt på byggepladsen fandt sted mellem onsdag og torsdag og ved du noget, må du meget gerne kontakte Nordjyllands Politi på 114

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder