Kan Pirates skabe en ny sensation?

9 september, 2022 | 14:00
Fredag aften byder både på Barnaby og Vild Med Dans, men du kan selvfølgelig også vælge at lægge vejen forbi Sparekassen Danmarks Isarena og støtte de lokale hockey-helte
Aalborg Pirates
Foto: Min By Aalborg

Aalborg Pirates fik en vaskeægte HC Andersen-start på CHL-kampagnen i sidste uge, hvor de nordjyske Pirater sænkede selveste Sparta Prag i den Gyldne Stad. Det udfald var der ikke mange hockey-fans som hverken havde set komme eller turde drømme om.

3-2 blinke der på måltavlen efter sidste fløjt til gæsterne og på trods af at andendagsgildet bød på både flyvetur og nederlag i det finske, så står nordjyderne med et ishockey-historisk godt udgangspunkt.

En hjemmesejr i aften i Sparekassen Danmarks Isarena, vil være tæt på at sparke gæsterne fra Sparta Prag ud af puljespillet, eftersom tjekkerne også tabte deres anden kamp. Denne gang med 2-3 mod svenske Luleå.

Pirates fortsatte de gode takter i den hjemlige Metalliga, hvor det blev til en sejr over Whisky-drengene fra Rungsted efter 100 og 1 straffeslag – eller tæt på.  Men i aften er det udenlandsk visit der venter de aalborgensiske hockey-fans og lad os håbe der dukker mange af dem op og støtter de lokale-helte.

Første puck smides klokken 19.30 i Sparekassen Danmarks Isarena

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder