Her kan ledige dimittender kickstarte deres vej i job

9 september, 2022 | 08:00
Går du ledig efter at have afsluttet din uddannelse i sommers? Jobsøgning kan være en frustrerende proces, men der er håb forude, når Aalborg Kommune inviterer ledige dimittender til Karriere BootCamp.
Foto: Billedarkiv

To dage med spændende events, der kan kickstarte din karriere.

Det er det, som du kan se frem til, hvis du er ledig dimittend og tilmelder dig Nordjysk Karriere BootCamp 2022.

Onsdag den 28. september er UCN, Campus Hobrovej vært for en række fysiske events i forbindelse med denne spændende BootCamp. Disse events giver dig inspiration til hvor og hvordan, at du lander dit første job. Der er også mulighed for at vinde 10.000 kroner, hvis du har en god forretningsidé, som du ønsker at pitche.

Onsdag den 29. september er der arrangeret en række onlineevents, hvor der blandt andet er fokus på at sætte turbo på jobsøgningen.

Du kan læse programmet og tilmelde dig BootCampen lige her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder