Vilde studierabatter med nyt koncept hos Aalborg Kongres og Kulturcenter

8 september, 2022 | 19:00
Aalborg Kongres og Kulturcenter (AKKC) lancerer deres nye koncept Study Tickets. Her kan studerende få mindst 50 % rabat på billetter til forskellige arrangementer hos AKKC.
Foto: Billedarkiv

Med Aalborg Kongres og Kulturcenters (AKKC) nye Study Ticket koncept kan de studerende få rabat på tonsvis af skønne arrangementer hos AKKC.

Der vil være mindst 50 % rabat at hente, når du køber en Study Ticket. Derfor er det ikke længere nødvendigt at leve af pasta med ketchup for at få råd til gode oplevelser som studerende. Men du skal skynde dig, for antallet af studiebilletter er begrænset.

Fantastiske kulturoplevelser til studievenlig pris

Allerede nu har AKKC sammensat en lang liste af arrangementer, som der kan købes studiebilletter til, og listen forlænges løbende. På nuværende tidspunkt har du mulighed for at erhverve dig billetter til koncerten med publikumsmagneten Jonah Blacksmidt. Du kan også komme til akustisk koncert i en helt ny L.I.G.A. med popduoen, der er kendt for sange som “Skylder dig ikke noget” og “Julia”.

AKKC udbyder også studiebilletter til foredrag og musicals. Du kan blandt andet komme med til foredraget “Hærdet” med den tidligere narkobetjent René Dahl Andersen eller tage på eventyr i Sherlook Skoven, når musicalen “Robin Hood” indtager scenen i Aalborghallen.

Med Study Ticket konceptet har byens studerende nu rig mulighed for at komme med til skønne kulturarrangementer hos AKKC.

Du kan læse mere om konceptet og hvordan du får fingrene i studiebilletterne lige her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder