UDE AF KONTROL i Aalborg til marts

8 september, 2022 | 09:00
Ude Af Kontrol har over tid formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter. Til marts kommer de til Aalborg for at vælte byen.
UDE AF KONTROL i Aalborg til marts
Foto: Ude af Kontrol, PDH Music

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 300.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og har også et sindssygt tændt og dedikeret publikum ved deres liveshows.

Senest har UAK overgået alles forventninger med en totalt udsolgt spillesteds tour i foråret 2022 hvor de besøgte intet mindre end 13 byer. Den dynamiske trio lagde også landets festivaler ned i sommeren 2022 hvor deres hårdtpumpede energi underholdt tusindvis af festivalgæster – hvor specielt Stjernescenen på Smukfest var en uforglemmelig aften.

Livetour Forår 2023:

10.03 POSTEN. Odense
11.03 STORE VEGA. København
17.03 TRAIN. Aarhus
18.03 ROYAL STAGE SKRÅEN. Aalborg

Billetinformation:

Billetsalget starter fredag 9. september 2022 kl. 10.00 via PHD Music.

Del |

Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder