Pirates sejrede efter maratondyst

8 september, 2022 | 13:00
De forsvarende mestre åbnede sæsonen med en sejr efter straffeslag-maraton
Ishockeyspillere
Foto: MinByAalborg

Og det var 7, 8, 9, 10, 11….

Der var fuld valuta for tilskuerne, da Pirates vandt sæsonens første opgør i Metalligaen, som samtidig var DM-finalerevanche mod Rungsted med 3-2 efter hele…og hold nu godt fast i stav og skøjter – 16 straffeslag!

Kun gæsternes Patrick Bjorkstrand evnede at passere Isak Wallin på sit forsøg, men da ingen Rungsted-spillere kunne det ved George Sørensen ja, så var der sejrsjubel og to point på Pirates-kontoen.

Masser af mennesker til hockey i Rungsted

Der kan være små-tomt rundt om i hockey-hallerne først på sæsonen, men det var ikke tilfældet i onsdagens kamp mellem Metalligaens to seneste års finalekombattanter. I Bit Coin Arena var der udsolgt med 1425 tilskuere på lægterne, men det var gæsterne fra det nordjyske, der først fik noget at juble over.

Tobias Ladehoff behandlede på smukkeste vis Victor Rollin-Carlssons passing og så stod der 1-0 midt i første periode. Kort tid efter besluttede de to at gentage succesformularen også stod der 2-0 til gæsterne.

Hjemmeholdet slår tilbage

Hjemmeholdet havde dog ikke tænkt sig at skuffe de mange fremmødte hockey-fans, så  Mattias Persson og Nick Moutrey, scorede i begyndelsen af anden periode og så var alt lige inden tredje akt.

Her formåede ingen af de to hold at score og heller ikke overtiden bragte flere mål med sig, hvor hjemmeholdet ellers havde muligheden i overtal, men forpassede den store mulighed. Også var det straffeslagtid. Og her var det altså kun Bjorkstrand der evnede at score.

Nu venter der så Piraterne en yderst spændende CHL-kamp fredag,  hvor Sparta Prag kommer på besøg.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder