Kæmpe dansefestival rammer Aalborg

8 september, 2022 | 12:00
Nu er det blevet tid til at kridte danseskoene. Det har været længe undervejs, men nu er den her. Aalborgs første internationale dansefestival Dansekraft starter torsdag den 8. september.
Dansekraft i Aalborg får sjældent ballet-besøg
Foto: Dansekraft 2022

I dag, torsdag den 8. september, er det endelig blevet tid til at svinge skørterne til Dansekraft.

Det er Aalborgs første internationale dansefestival, som begynder i aften. Festivalen holder til i og omkring Nordkraft med et program, som er sprængfyldt med rytmiske oplevelser i form af dansearrangementer og store forestillinger. Her er der rig mulighed for at publikum selv kan vride med hofterne.

Et mekka for danseentusiaster

Torsdag starter festivalen ud med gratis åbningsevent i Kedelhallen. Her er der åbningstale fra balletmester Peter Bo Bendixen fra Tivoli Balletteater. Koordinator for ‘Dansekraft’, Birgitte Bisgaard byder også velkommen til fire fantastiske dage med dans på højt internationalt niveau.

Fredag den 9. september er der dansefest i Spejlteltet på Skråen, når Party Like Gatsby indtager scenen. Her kan publikum træde ind i de brølende 20’ere og opleve magien ved verdens største Gastby-fest.

Til dem, der elsker disko, kan du tage på tidsrejse tilbage til 70’erne den 10. september, når Biffen viser Saturday Night Fever med dansekongen John Travolta i hovedrollen.

Du kan læse meget mere om Dansekraft og købe billetter på festivalens hjemmeside.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder