Jack D-weekend på Rocken!

8 september, 2022 | 17:00
Rocken samler whiskystafetten op og inviterer til en Jack Daniel's Birthday Weekend, du muligvis aldrig vil glemme
Rocken Jack D
Foto: Rocken

Der var engang … eller sådan begynder alle gode eventyr og især dét der handler om Jack og Rock Caféens kærlighedsaffære.

Der findes ligegyldige, intetsigende og vi-ved-faktisk-ikke-hvorfor-vi-gør-det-her-traditioner. Og så findes der traditioner, der udspringer af ren hjertevarme og uspoleret kærlighed.

Jack is back baby!

Rock Caféen, du ved den der lå gemt af vejen i det-der Jomfru Ane Gade, havde i flere år tradition for at fejre Jack Daniel’s fødselsdag i september. Og som eksponent for både byens bedst tråd og den gode smag, så samler Rocken selvfølgelig whiskystafetten op og viderefører den magiske tradition.

Og ved du hvad? Det gør metalhovederne ikke blot en enkelt dag. Good ol’ Jack D’ fortjener selvfølgelig Rockens fulde opmærksomhed, så både fredag og lørdag er afsat og står i Tennessee og Jack Daniels’ tegn.

Og for nu at sikre, at du kommer i det helt rigtige Jack D-mood, så har Rocken selvfølgelig indgået et samarbejde med Jack Daniel’s, så der ikke blot venter forkælelses af ganen, men hele weekenden er spækket med en lang række gode tilbud, fantastiske oplevelser og vilde Jack Daniel’s relaterede præmier.

Rocken
Foto: Rocken

Masser af Jack D merchandise

Faktisk, så har Rocken – med stor tak – modtaget to kasser med merchandise fra Jack Daniel’s, som udloves i konkurrencer – halvdelen fredag og halvdelen lørdag. Og det indbefatter alt fra Jack D-shirts og hoodies, til sportstasker, lommelærker, nøgleringe, ”Jack D helflaske skjulere”, frisbees, kuglepenne og kasketter.

Desuden uddeles der 50 Jack D og cola gratis til de første gæster både fredag og lørdag. Det er en gave fra Rocken og Jack Daniel’s til de gæster, der er tidligt ude af fjerene.

Tænker du nu, jamen var der ikke noget Jack D-halløj i sommers? Så skyder du ikke helt ved siden af skiven. For drejer du lidt på dit indre ur, så husker du måske, at i juli måned havde Rocken stor succes med 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅𝒚 𝑩𝒆𝒂𝒄𝒉 𝑷𝒂𝒓𝒕𝒚 der bestod af Jack D & Cola Slush Ice og Tamador Slush Ice. Så den succes genoplives selvfølgelig til weekendens fødselsdagsfest.

September er Jack D måned på Rocken

Og nu Jack skal hyldes med manér, så er det faktisk ikke blot i weekenden, men hele måneden der er fokus på Jack Daniels-produkter. Hvilket er årsagen til, at du hele september kan købe den populære Lynchburg Lemonade på Rocken.

Men nu er det jo Jacks fødselsdagsweekend, du så småt kan skimte i horisonten. Og derfor har Rocken naturligvis fuldt fokus på Jack D-drinks.

Allerede nu kan du så småt begynde at drømme om at forkæle smagsløgene med Jack D i alverdens variationer. Blandt andet Apple Mule, Tamador, Lynchburg Lemonade og Cranberry Crush.

Kom glad og bring a friend

Så gør dig selv, din kæreste, nabo eller kammerat en tjeneste og hvisk dem i øret, at verdens bedste tradition bliver genoplivet og sæt et stort fedt kryds i fødselsdagskalenderen fredag og lørdag, når der er ægte J-dag og Jack Daniel’s Birthday Weekend på Rocken.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder