Dragqueen Mizz Privileze indtager Buens Bogcafé

8 september, 2022 | 20:00
"Kan du dit årti?", "Eurovision you better do" og "Divaer og hustlers". Det er bare nogle af de kategorier, som vil være repræsenteret til quiz med Mizz Priveleze hos Buens Bogcafé.
Foto: Billedarkiv

Er du vild med at quizze, så har du mulighed for at afprøve din paratviden i tre forskellige kategorier, når Mizz Priveleze indtager Buens Bogcafé med quiz-aften. Over tre aftener vil den skønne dragqueen sætte sit præg på Buens Bogcafé med quiz-show og drag-optrædener.

Dronningen leder dig og dine holdkammerater gennem sjove spørgsmål om musik, film og året der gik, når der er quiz-aften på caféen.

Du og vennerne kan samle et hold og konkurrere om flotte præmier. Hver aften afsluttes med en belønning til det bedste hold. På den sidste aften er der præmie til det hold, der har samlet flest point sammen ved alle tre arrangementer.

Første musikquiz afholdes den 15. september med temaet musik. Den 6. oktober er der film-quiz, mens der er quiz om året der gik den 1. december. Quiz-showene begynder hver gang klokken 19 og varer til klokken 21.

Før quizzen begynder er det muligt at deltage i fællesspisning. Det kan du se nærmere på her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder