D-A-D Jam på Café Frederiksberg

8 september, 2022 | 21:05
Fredag byder "Frede" på et af Danmarks bedste truíbutebands når D-A-D Jam indtager scenen

It’s after dark now and Disneyland is open…

Selv om solen kæmper mod, så er efteråret over os og de lange lyse sommeraftner er parkeret for en stund. Det betyder til gengæld, at når skumringen har indfundet sig og mørket for alvor banker på efter en lang uge i hamsterhjulet, så byder Café Frederiksberg endnu engang indenfor til et af landets bedste tributebands. For spinder man musikrouletten og skal vælge en gruppe at hylde som tributeband, så er der værre udfald nålen kan stoppe på end hele Danmarks Rock-husorkester.

40 år med D-A-D 10 år med D-A-D Jam

40 år er længe i de fleste af livets facetter, men det er rigtig længe, når vi taler et rockband. 1982 så Disneyland After Dark for første gang dagens lys eller mørke om man vil og de er, på nær en enkelt udskiftning, intakte i dag. Pladerne er mange og hitsene endnu flere, så der er nok guldstøv i den musikalske kiste for D-A-D Jam at grave efter, når de hylder et af Danmarks bedste live orkestre.

Weekenden starter på Café Frederiksberg

Fredag klokken 21.30 giver Café Frederiksberg dig muligheden for at glemme alt om ugens stress. Den umulige chef, vejarbejde, inflation og benzinpriser, når D-A-D Jam med 10 år på rockbagen sætter strømstikket i og river det første af mange riff af til hvad der bliver en svedig og fanden-i-voldsk hyldest-aften til D-A-D hvor du gør klogt i at stemme luftguitaren imens du skriger UUUUDEMÆRKET FREEEEEDE!

DAD
Foto: D-A-D Jam

Du kan nemlig lægge både ører, krop og sjæl til de gamle og de rigtige gamle numre fra ko-punk tiden som Counting the Cattle og It’s After Dark til udødelige klassikere som Bad Crazinees Laugh ‘n’ A 1/2 og selvfølgelig national hymnen Sleeping My Day Away.

Køb billet og læs mere om D-A-D Jam på Café Frederiksberg her

Mere end 100 år and still going strong

Café Frederiksberg har budt sine gæster velkommen siden 1900, og er dermed Aalborgs ældste restauration på samme beliggenhed. I dag står musikken højt på menukortet, med koncerter og events året rundt.

Frederiksberg eller Frede som stedet bliver kaldt i folkemunde, satser stort på livekoncerter som et essentiel tilbud til sine gæster. Med blandt andet torsdags jam og fede live koncerter der bladrer lystigt igennem siderne i det store musikkatalog. Suppler det med festlige events med bl.a. 80’er fester, pop-quiz og et årligt Aalborgmesterskab i Karaoke, så har du mere end én god grund til at kigge forbi Café Frederiksberg.

Kulturkalenderen: Alt om byens events – samlet ét sted

Alle kommende events på Café Frederiksberg kan du finde informationer om i Kulturkalenderen på MinByAalborg. Kulturkalenderen er Aalborgs største og stærkeste event-kalender, hvor du let og overskueligt kan søge på en specifik begivenhed eller gå på opdagelse og lade dig inspirere af de mange kulturelle tilbud Aalborg byder på.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder