Pirates starter titelforsvaret

7 september, 2022 | 14:00
Efter et par hektiske CHL-kampe melder hverdagen sig nu igen for Aalborg Pirates. Og det er intet mindre end en DM-revanche, der står på menukortet.
Aalborg Pirates
Foto: Min By Aalborg

Aalborg Pirates har haft en hektisk optakt til nordjydernes debut i Metaligaen, som blev skudt i gang sidste weekend. Først en lang bustur til Prag og så stod finske Jukurit på menukortet. Her døde Piraterne med skøjterne på i Finland og hentede en sensationel, men yderst velfortjent sejr i Tjekkiet. Hvilken CHL-debut.

Nu er det så den hjemlige Metalliga fokusset skal rettes mod og her byder dagens ret på en gentagelse af DM-finalen fra sidste sæson. Og det er heldigvis nordsjællænderne der har revanche til gode.

Gentagelse af DM-finalen

Aalborg Pirates kunne efter en finaleserie på overbevisende 4-1, lade sig hylde som danske mestre efter at have tabt året før til netop Rungsted-drengene. På samme konto var nordjyderne også bedst i Grundspillet, hvor det blev til seks opgør der resulterede i 4 sejre til Piraterne.

Nu er tavlen vasket ren og aalborgenserne vil, som både forsvarende pokal- og DM-vindere, være jaget vildt hele sæsonen.

Aftenens værter har sagt farvel til et par prominente navne i skikkelse af evigt farlige Nicolaj Rosentahl og landsholdskæmpen Nichlas Hardt. Til gengæld har de fået tilgang fra blandt Lucas Andersen, der har byttet landets nordligste hockey-klub ud med med whiskybæltet

Kan Pirates fortsætte stimen?

Spændende bliver det at se, om Pirates kan bevare farten i skøjterne og ride videre på CHL-bølgen, eller der vil være lidt træthed at spore efter både den fysiske og mentale rejse holdet har været på.

Der er kampstart klokken 19.00 i Bitcoin Arena

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder