Generalforsamling i Sulsted Borgerforening

7 september, 2022 | 12:30
Tirsdag den 13. september er der generalforsamling i Sulsted Borgerforening. Her skal der blandt andet findes to nye ildsjæle til bestyrelsen.
Foto: Billedarkiv

Sulsted Borgerforening afholder generalforsamling tirsdag den 13. september 2022. Den finder sted i Huset på Mindejorden og starter klokken 19:30.

Her skal der findes to nye ildsjæle, som vil sidde i bestyrelsen, da der bliver to ledige poster. Den ene er et bestyrelsesmedlem, mens den anden er en suppleant. Det skal være to personer, som vil være med til at skabe liv og muligheder for byen.

I den kommende periode ønsker borgerforeningen at sætte særligt fokus på byens børn og unge, som de gerne vil skabe flere oplevelser for. De vil selvfølgelig også arbejde med at lave nye arrangementer til de voksne.

Alle lokale kan være med og opfordres til at møde op i Huset på Mindejorden. Du er også meget velkommen, hvis du blot ønsker at høre mere om, hvad der sker i byen og foreningen. Der kræves ikke tilmeldning på forhånd. Dog skal et eventuelt forslag være bestyrelsen i hænde senest tre dage inden generalforsamlingen finder sted.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder