Stor KREA-messe kommer til Nørresundby

6 september, 2022 | 20:00
Søndag den 11. september er der KREA-messe hos Skansen også kendt som Nørresundby Idrætscenter. Her kan gæsterne finde alt, hvad det kreative hjerte begærer.
Foto: Billedarkiv

Over de seneste år har KREA-messerne haft vokseværk. De har 60.000 besøgende om året, hvor de kommer forbi over 25 danske byer.

Nu kan du opleve KREA-messen i Nørresundby. De indtager Skansen (Nørresundby Idrætscenter) søndag den 11. september fra klokken 10 til klokken 16.

Her kan du finde alt, hvad dit kreative hjerte begærer. Der er både unge og mindre upcomers, der udstiller på messen. Derudover kan du finde etablerede garnbutikker og kunsthåndværkere samt større udstillere indenfor alle kreative genrer.

Kreativitet er for alle

Det helt unikke ved KREA-messerne er deres brede udstillerliste, som de tager med til alle byer, som de besøger. Messens gæster vil kunne finde strik, keramik, malerkunst, hobbyartikler, patchwork, hæklerier og meget, meget mere. Sidst men ikke mindst er der gratis KREA-borde til familiens mindste medlemmer.

Den billige entrépris og attraktive pris for standleje gør, at KREA-messerne har skabt et koncept, som gør kreativitet tilgængeligt for alle. På søndag har du altså muligheden for at få inspirerende og hyggelige oplevelser til billige penge.

Du kan se meget mere om begivenheden lige her.

Om arrangementet

Dato: Søndag den 11. september 2022.

Tid: Klokken 10:00 til 16:00

Sted: Skansen/Nørresundby Idrætscenter.

Pris: 40 kroner per billet. Børn under 14 år får gratis adgang.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder