Ny patchwork udstilling i Gistrup Kirkes Sognesal

6 september, 2022 | 08:30
Sognesalen i Gistrup Kirke er vært for farverig patchwork udstilling. Værkerne er lavet af Grethe Mouridtsen fra Aalborg.
Foto: Billedarkiv

Patchwork udstillingen i Gistrup Kirkes Sognesal skulle have været præsenteret søndag den 4. september. På grund af sygdom er præsentationen udsat, men allerede nu kan lokale og andre interesserede kigge forbi og se de farverige værker.

Udstillingen vil pynte i sognesalen fra september til november måned.

Vil udbrede interesse for patchwork

Det er den 75-årige Grethe Mouridtsen fra Aalborg, som står bag udstillingens værker. Hun skriver blandt andet følgende om sig selv og udstillingen på Gistrup Kirkes hjemmeside:

“En af mine store fritidsinteresser har været at sy patchwork. Det har jeg gjort gennem cirka 30 år. Jeg finder min inspiration ved at mødes med ligesindede og på nettet.”

Grethe Mouridtsen er beskeden, når det kommer til hendes arbejde. Hun skriver:

“Jeg betragter ikke mit patchwork som noget særligt. Det kræver bare en god tålmodighed, fordi der er mange processer inden det færdige resultat.”

Hendes formål med udstillingen er at udbrede interessen for patchwork:

“Vi vil gerne være med til at udbrede interessen for patchwork, fordi alle kan være med og fordi det er rigtig hyggeligt.”

Det er muligt at se udstillingen i forbindelse med gudstjenester og andre arrangementer i kirken. Derudover kan man lægge vejen forbi, når der er medarbejdere i kirken. Det er der oftest på hverdage mellem klokken 9 og 15.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder