Nu kommer efterårsvejret til Aalborg

6 september, 2022 | 15:00
Onsdag er der nemlig et markant vejrskifte på vej til Danmark. Dog vil vejrudsigterne være mere usikre end sædvanligt i disse tider, da der er sæson for tropiske storme, hvilket gør det svært at spå om vejret de kommende dage.
Foto: Billedarkiv

Det flotte sensommervejr er på vej retur. Det er et højtryk over Danmark, som har holdt regn, blæst og skyer væk fra landet. Men alt godt har en ende, og torsdag ser det ud til, at vi skal forberede os på efterårets komme. Vejrprognoserne kommer dog med en vis usikkerhed i disse dage, da sæsonen for tropiske storme er startet. Dette giver “grus i maskineriet”, ifølge DMI.

Et lavtryk kommer nemlig ind over landet, hvilket vil føre gråt og blæsende vejr med sig. Dette lavtryk vil komme ind over Danmark fra sydvest i løbet af onsdagen. Derfor kan det også være længere tid om at nå Aalborg sammenlignet med resten af landet.

Når efteråret ankommer til byen, vil temperaturerne også falde. Fra torsdag ser det ud til, at vi skal til at vænne os til lavere temperaturer end vi er blevet vant til, da vejrprognoserne melder om dagstemperaturer på mellem 14 og 17 grader resten af ugen.

Del |

Kilde: DMI

Mest læste nyheder

Seneste nyheder