Nordjyllands Trafikselskab søger statister

6 september, 2022 | 06:00
Nordjyllands Trafikselskab søger statister, når de fredag den 9. september skal have taget nye billeder til deres markedsføring. Du kan derfor være med til photoshoot, hvis du skulle have en lille model i maven.
Nordjyllands Trafikselskab søger statister
Foto: Billedarkiv

Går du og drømmer om en modelkarriere, kan du måske starte i det små, når Nordjyllands Trafikselskab fredag den 9. september skal afholde photoshoot. Her søger de statister til billeder, der skal bruges i deres markedsføring.

Nærmere informationer

  • Lokation: Aalborg (som udgangspunkt – du får nærmere information, hvis lokationen flyttes).
  • Tidsrum: Mellem kl. 9:00-14:00
  • Alder: folk i alle aldre – både børn, unge, voksne og ældre

Nordjyllands Trafikselskab kvitterer med et Go Gift Supergavekort som tak for hjælpen. Hvis du har lyst til at deltage, kan du sende en mail til CAN@NTmail.dk med dit navn, alder og gerne et billede af dig selv.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder