Danskerne har fået en sjælden set rejsefeber

6 september, 2022 | 12:30
De senere år har danskerne fået rejsefeber, og har fundet deres kuffert frem som aldrig før. At danskerne rejser så meget som de gør i øjeblikket, kan uden tvivl tilskrives en helt særlig faktor - eftervirkninger fra nedlukninger.
Danskerne har fået en sjælden set rejsefeber
Foto: Billedarkiv

Da corona lukkede hele verden ned var det slut med at rejse, og i mange perioder stod det så slemt til, at man sjældent var ude på gaden. Det betød en mangel på oplevelser, og en stigende trang blandt danskerne til, at komme ud at rejse igen. Da verden åbnede op igen åbnede det samtidig op for, at danskerne igen kunne komme ud og rejse. Derfor fik mange danskere pakket deres kuffert så snart det var muligt, og skyndte sig at rejse på ferie overalt i verden.

Ingen tegn på rejsetræthed

Den udvikling har kun varet ved siden, og der er ingen tegn på, at danskerne er blevet trætte af at rejse. Det har uden tvivl været nogle hårde år for os alle, og muligheden for igen at kunne pakke en kuffert og rejse afsted, har uden tvivl været meget tiltrængt.

Både antallet af indenrigsrejser og udenlandsrejser har været voldsomt stigende den senere tid, hvilket kommer rejseselskaber og lufthavne til gavn efter en hård corona-periode.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder