Basketball-sæsonen starter for Vikingerne

6 september, 2022 | 10:00
1. divisions-holdet Aalborg Vikings har pudset hjelmene og starter deres første togt på hjemmebane lørdag d. 10/9 kl 14.00
Foto: Aalborg Vikings

Aalborg Vikings går med ny headcoach, forynget trup og masser af energi en spændende sæson i møde efter en midterplacering i 1. div. sidste år. Lørdagens modstander, Skovbakken Bears, sluttede lige over Vikings i tabellen i sidste sæson efter nogle lige opgør, så igen i år er der langt op til en tæt kamp. Den nye headcoach, Nicolai Videsen, er en gammel kending af basketball i Nordjylland og har selv spillet divisionsbold og fungeret som succesfuld ungdomstræner i mange år.

Første slag udkæmpes lørdag d. 10/9 i Aalborg Stadionhal 1, hvor der er fri entre. Så der er god mulighed for at støtte om om byens lokale vikinger og bedst placerede basketballhold.

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder