Aalborg Håndbold har forlænget kontrakten med norske fløjduo

6 september, 2022 | 16:00
Nordjyderne forlænger samarbejdet med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen til 2025
Gigantium
Foto: Min By Aalborg

Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har lige siden dannet makkerpar med Buster Juul på venstre fløj. hvor det er blevet til 234 kampe og over 800 mål i den røde trøje. Han tager derfor både del i de danske mesterskaber i 2019, 2020 og 2021 samt flere titler i Santander Cup og Super Cup.

Venstrefløjen udtaler i forbindelse med forlængelsen til klubbens hjemmeside:

“Jeg er utrolig glad for at forlænge min aftale med klubben. Jeg har allerede været her i fem år, og det er helt vildt, så meget der er sket på den tid. Jeg føler fortsat, at vi bliver bedre dag for dag, og det glæder mig, at jeg nu skal være her minimum tre år mere og vinde endnu flere titler med klubben Sebastian Barthold.”

Kristian Bjørnsen på højre fløj, har mere end blot håndboldmæssige relationer til Barthold, da han også er svoger, følger trop. Efter fem år i Bundesligaen skiftede han i 2021 til Aalborg Håndbold på en 3-årig kontrakt – og denne er ligeledes forlænget med et år, så begge nordmænd indtil videre er at finde i Aalborg til 2025.

Hertil udtaler normanden:

“Jeg synes, det første år i Aalborg har været fantastisk. Både min familie og jeg føler os godt tilpas, og det var derfor ikke nogen svær beslutning at forlænge aftalen – og så mangler jeg stadig at prøve at vinde det danske mesterskab. Med den opbakning og det her hold kunne det passende allerede være i denne sæson”

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder