Rundt om FC Midtjylland – AaB

5 september, 2022 | 11:22
Ulvefælden klappede to gange på heden, da AaB hentede sæsonens anden sejr og den første på fremmed græs siden april.
AaB
Foto: Min By Aalborg

Der var ikke meget a capella over Alberts hjemmebanedebut som træner for Ulvene på MCH Arena. Midtjyderne, der før sæsonen var udskreget som storfavoritter til at snuppe DM-guldet sammen med rivalerne fra Østerbro, fortsætter slingrekursen med nederlaget til AaB søndag.

Nordjydernes sidste skanse Josip Posavec, der startede AaB-karrieren med et par alvorlige drop, kan nu notere sig for tre clean sheets ud af syv mulige.

Sejren over FC Midtjylland var ikke bare kærkommen for pointregnskabet og selvforståelsen i det nordjyske, men var faktisk den første udesejr for de rød-hvide siden april måned.

De såkaldte eksperter forventer, at 3F Superligaen rette sig ind efter styrkeforholdet. Spørgsmålet er blot, hvornår det sker. Randers har efter søndagens kampe nu indtaget førstepladsen med 18 point. På 6. pladsen og dermed den yderste adgangsbillet til Mesterskabsspillet sidder de regerende mestre FC København med 12 point. FC Midtjylland indtager 8. pladsen med 9 point. Med weekendens sejr rykkede AaB op på 10. pladsen med otte point og efterlader OB og Lyngby på nedrykningspladserne.

Make it or break it er der nogle der har døbt AaBs kommende kampe. Her skal nordjyderne op mod Lyngby hjemme. AGF ude. OB hjemme. AC Horsens ude og så Lyngby igen. Det kan være den række kampe, der kommer til at afgøre, om AaB skal kigge ned eller op i tabellen.

Allan Sousa der nettede til 2-0, men først fik målet underkendt for offside før VAR trådte til, er nu nordjydernes topscorer med tre kasser. Heraf to stolpemål.

Næste gang AaB skal i kamp er på søndag klokken 14.00 på Aalborg Portland Park, hvor bundproppen fra Lyngby kigger forbi.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder