Danmarks sjoveste line-up kommer til Aalborg

3 september, 2022 | 18:00
Fem af landets absolut bedste komikere indtager scenen i Aalborg Kongres og Kulturcenter til oktober. Aalborgenserne og andre interesserede får her en unik mulighed for at opleve toppen af kransekagen, når det kommer til dansk comedy.
DM i stand-up kommer til Aalborg
Foto: Billedarkiv

Under titlen Comedy Ballroom kommer Danmarks sjoveste line-up til Aalborg.

Den 7. oktober 2022 går komikerne Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen på scenen i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her er du garanteret en yderst humoristisk aften.

De fem komikere er alle klar med deres helt eget sæt til denne forrygende aften. Her vil der blive leveret underholdningsfix i så højt et tempo, at selv den mest comedy-hungrende gæst må stoppe op og trække vejret et øjeblik.

Det er toppen af poppen, der byder op publikum op til dans under Comedy Ballroom. De fem udvalgte komikere er særligt kendte for deres unikke måde at gå til genren på.

Om komikerne

Først og fremmest har vi Nikolaj Stokholm, som er kendt for sin finurlige og krøllede hjerne. Derudover har han for vane at servere jokes i et yderst højt tempo.

Den skarpe og tekniske overlegne komiker er Thomas Warberg, der også er kendt som TV-vært. Han går efter det helt latterligt sjove, som han serverer i en ufiltreret cocktail af jokes.

Linda P har sat sig højt oppe på ranglisten over danske komikere. Hendes tørre humor og uforlignelige timing gør hende til en særlig komiker, der leverer knivskarp underholdning til hele Danmark.

Danmarksmesteren i parodi Andreas Bo er også klar med hans sublime evne til at gengive typer. Med hans enkle og tempofyldte stil er der lagt op til en masse gode grin under showet.

Sidst men ikke mindst er tiden kommet til, at Lasse Madsen skal optræde med aftenens sidste sæt. Over hundredetusind af personer følger Lasse Madsen på instagram. Han har en befriende uhøjtidelig selvironi, som smitter af på showets indhold, der spænder bredt i spekteret parforhold og almindelige hverdagsproblematikker.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder