Rocken ser rødt!

2 september, 2022 | 13:21
Lørdag går Aalborgs Home of Rock & Metal i Birthe Kjær-mode og maler byen blodrød, når de fejrer fødselsdag med 90 gyldne damer
Rocken
Foto: MinByAalborg

Der er hverken tale om årets sidste dag eller 90 års-fødselsdag, men det lugter lidt derhenad. Rocken slår dørene op til et brag af en 1 års-fødselsdagsfest på lørdag og inviterer Rockens venner, bekendte og nysgerrige til at kigge ned i kælderen og Party Like It’s 1999.

MinByAalborg tyvstartede weekenden og stak hovedet indenfor for at høre mere om, hvad fødselsdagsweekenden bringer for byens rock og metalhoveder. Her møder vi blandt andet medejer Andreas, der med svedperler på panden er i gang med at “forfalske” 90 gyldne Tuborg-damer med Rockens fødselsdagslabel.

Ny DJ-Booth og Gyldne Damer venter i weekenden

“Fååårk, det er et større projekt end jeg lige troede” griner han og byder velkommen indenfor i “byggerodet”.

“Som du kan se er vi ved at gøre klar til weekenden. Vi har valgt at ommøblere lidt ved blandt andet at investere i en splinterny mixer og mobil DJ-booth, så vi kan flytte musikken fra skammekrogen og op på scenen og dermed udnytte pladsen endnu bedre og samtidig skabe en stærkere synergi og udsigt for vores pladevender”

Rocken
Foto: MinByAalborg

“Og som du nok har bemærket, har vi hældt en spand blodrød maling ud over gulvet. Vi var lidt trætte af det rustikke og slidte gulv-look og synes der skulle ske noget nyt. Og rød er jo Rock Caféens oprindelige farve, så den fandt vi passende. Plus selvfølgelig, at den matcher godt til det sorte”.

Vi geninvesterer stort set hver krone vi tjener

“Nu kan vi jo fejre uofficiel fødselsdag på lørdag og et af vores fokuspunkter fra dag et har været – og er stadig – udvikling. Vi geninvesterer stort set hver en krone vi tjener på Rocken i Rocken, med den klare ambition og målsætning at give vores gæster en endnu bedre oplevelse end sidst de var her. Det gælder både de små “usynlige” ting og så de mere synlige”.

Rockens anden ejer, Daniel, kommer over og hilser på og inspicerer samtidig labelarbejdet, som han tydeligvis er glad for at have undgået.

“Eksempelvis hævede vi i juli podiet til Rock Nielsen-området” fortæller Daniel “så gæsterne har et bedre udsyn over resten af Rocken. Et af de næste større projekter bliver, at vi gerne vil gøre noget ved indgangspartiet til Rocken. Og her har vi allerede flere spændende idéer på tegnebrættet”.

Denne fredag må den nyindkøbte DJ-booth dog vige fra pladsen på scenen, da der er ved at blive gjort klar til fredagens koncert med Footos, der sparker fødselsdagsweekenden i gang med at guide fredagsgæster igennem alt det bedste fra Foo Fighters-kataloget. Det kan du læse mere om her

Gratis øl til lørdagens 90 første gæster

Men hvad så med de der 90 maskerede Gyldne Damer, der nu er camoufleret med jeres fødselsdagslogo? Drister MinByAalborgs reporter sig til at spørge, da den sidste mærkat nøjsomt er placeret.

“Jamen de står klar til at byde de første 90 gæster velkommen, der kigger forbi Rocken i tidsrummet 20-22 på lørdag, hvor vi som sagt slår dørene op for vores 1 års-fødselsdag og samtidig selvfølgelig håber på at se rigtige mange af Rockens nuværende, tidligere og nye gæster”.

Vi sender et nik mod de kampklare Gyldne Damer, men nøjes dog i dag med at skåle i en kop kaffe før Andreas og Daniel skal i gang med næste projekt inden weekenden banker på Rockens dør

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder