Imponerende fremgang i antallet af indenrigsrejser hos Aalborg Lufthavn

2 september, 2022 | 12:00
August har budt på feriestemning i Aalborg Lufthavn. Samtidig har erhvervslivet været på vej op i gear efter sommerferien. Det har resulteret i en imponerende fremgang i antallet af indenrigsrejser hos Aalborg Lufthavn.
Aalborg Lufthavn
Foto: Billedarkiv

August har været en stor måned for indenrigsrejser, da der stadig har været feriestemning i lufthavnen samtidig med, at erhvervslivet er ved at komme op i gear efter sommerferien. I august 2022 er antallet af indenrigsrejser i Aalborg Lufthavn steget med 26,5 procent sammenlignet med samme periode i 2019.

Veletablerede flyselskaber, konkurrencedygtige billetpriser og stor rejsefleksibilitet

Helt konkret har 76.221 rejsende taget turen fra Aalborg til København eller Bornholm. Lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen siger følgende om tallene:

“Vi har i efterhånden mange måneder set indenrigstrafikken overstige 2019-niveauet betydeligt, og det gør sig også gældende for august. Det er resultatet af flere ting, herunder tre veletablerede flyselskaber på ruten til København, konkurrencedygtige billetpriser og en stor rejsefleksibilitet. Sidstnævnte har særligt stor betydning for erhvervslivet og fritidsrejsende, der rejser videre fra København til blandt andet oversøiske destinationer.”

Feriegæster er rejst tværs over Danmark fra Aalborg Lufthavn med København og Bornholm som feriemål, mens hverdagspendlerne primært har haft kurs mod det københavnske. Nogle af feriegæsterne er også rejst udenlands, hvor flyveturene for det meste er gået til Kreta og Mallorca. I alt har 131.664 passagerer rejst til og fra Aalborg Lufthavn i august 2022.

Del |

Kilde: Aalborg Lufthavn

Mest læste nyheder

Seneste nyheder