Trafikalt kaos i Aalborg – flere uheld i morgentimerne

1 september, 2022 | 08:35
Endnu engang må billister til og fra Aalborg berede sig på lang rejsetid
Foto: MinByAalborg

Her til morgen må man håbe de mange bilister har fået tanket behørigt op i termokruset og lagt rigeligt ind på tålmodighedskontoen.

Al trafik til og fra Aalborg har i morgentimerne været stærkt påvirket af uheld på motorvejen og der er masser af køer i og omkring Aalborg på grund af flere uheld fra morgenstunden.

Tre uheld på motorvejen

Den uheldige morgentrafik startede med et uheld i nordgående retning mellem frakørsel Aalborg C (27) og frakørsel T.H. Sauersvej (26). Siden kom et andet uheld til i samme retning. Der er nu ryddet op efter uheldene, men der er stadig en lang kø, der strækker sig til før frakørslen ved Svenstrup (29).

Som tillæg hertil skete der et uheld i sydgående retning mellem frakørslen ved Svenstrup (29) og frakørselen ved Støvring N (30). Her forventer der at være ryddet op kl. 8.30, men der er fra Vejdirektoratets side udmeldt, at man skal forvente en forlænget rejsetid på mindst 15 minutter og at trafikken i den indre by kan være lidt kaotisk.

 

Foto: Min ByAalborg

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder