Der konkurreres i medarbejdertrivsel

1 september, 2022 | 20:00
Aalborg-afdelingen i bygge- og entreprenørvirksomheden Jorton er med i slutspurten når 3F her i september kårer Årets arbejdsplads 2022.
Foto: Senivpetro - Freepik.com

Det bliver en jysk tour de force, når 3F her i september kårer Årets arbejdsplads 2022.

Det kan man læse i 3F’s nyhedsbrev i august.

Over 80 arbejdspladser var foreslået – nu er tre videre i finalen og disse tre ligger alle her i Jylland. 

Virksomhederne er: 

Jorton, en bygge- og entreprenørvirksomhed, som har afdelinger flere steder i landet. Det er Aalborg-afdelingen, som er indstillet. 

Velterm i Brædstrup ved Horsens, som laver ovenlysvinduer og er en del af Velux-koncernen. 

Affald/Genbrug i Ringkøbing-Skjern Kommune, altså kommunens genbrugspladser. 

Dermed er der lagt op til en jysk rundtur, når dommerpanelet med 3F’s forbundsformand Henning Overgaard i spidsen skal besøge de tre virksomheder i løbet af de næste måneder. 

Hvor medarbejderne trives 

Henning Overgaard ser frem til at besøge de udvalgte arbejdspladser og få sig en snak med 3F-medlemmerne om netop deres arbejdsplads. 

– Med konkurrencen kan vi være med til at fremhæve virksomheder, hvor vores medlemmer trives i stor stil. Hvor forholdene er i orden, hvor der bliver sat pris på én, og hvor man har mulighed for at bidrage og udvikle sig, siger Henning Overgaard. 

Bedømmelsen af virksomhederne sker ud fra nogle fastlagte kriterier. Det er blandt andet sundhed og trivsel, uddannelse, socialt ansvar, arbejdsmiljø, klima og samarbejde. 

– Vi vil kigge efter det ekstra, som gør, at det lige netop skal være dén virksomhed, som skal have prisen og kan være til inspiration for andre, siger Henning Overgaard. 

Kun medarbejdere kan indstille 

Konkurrencen om Årets arbejdsplads er en årelang tradition, og i år bliver det 30. gang, at en virksomhed kan smykke sig med titlen som Årets arbejdsplads. 

Virksomhederne kan ikke indstille sig selv. Det er kun medarbejderne, som kan indstille deres arbejdspladser. I år kom der over 80 indstillinger. 

Selve kåringen vil ske i forbindelse med 3F’s kongres sidst i september i Aalborg Kongrescenter. 

Årets Arbejdsplads 2021 blev tømrer- og snedkervirksomheden Guldfeldt fra Fyn. 

I 2019 var det industrivirksomheden Kamstrup ved Skanderborg. 

Blandt tidligere vindere er både store og små virksomheder fra mange forskellige af de brancher, hvor 3F’s medlemmer arbejder. 

 

Del |

Kilde: Fagbladet 3F
Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder