AaB inviterer studerende til stor fredagsfest

1 september, 2022 | 15:15
AaB og Rikke Darling byder byens studerende op til dans, når OB stiller op til klø og stribet flæsk på Aalborg Portland Park den 30. september
AaB
Foto: Min By Aalborg

Fredag 30. september er der Students’ Grandstand Party, når AaB møder OB på Aalborg Portland Park. 

Det betyder, at AaB’s samarbejdspartnere, Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Scan Global Logistics, har købt 3.000 billetter til Aalborg Portland Park, som bliver gratis for studerende på videregående uddannelser i Nordjylland.  

Derudover har Scan Global Logistics sørget for, at den aalborgensiske DJ Rikke Darling, der er landets førende kvindelige DJ, bringer stemningen på Aalborg Portland Park på kogepunktet op til kickoff.  

Rikke Darling og jobmesse

Inden Rikke Darling sætter gang i fredagsfesten, vil der i hal 1 være en stor jobmesse fra kl. 15.00-17.00. Her kan de studerende besøge repræsentanter for en række nordjyske virksomheder for at høre om muligheder for studiejob og praktik, så uddannelsesforløbet kan blive så godt som overhovedet muligt. 

De 1.000 første studerende på jobmessen får ved indgangen til hal 1 udleveret en voucher til en gratis øl eller sodavand fra Royal Unibrew. Voucheren kan bruges fra kl. 17.00 til kl. 18.30 i Bod 9 og Bod 10 på Vesttribunen. 

“Sidste år fik Students’ Grandstand Party en fantastisk debut med en feststemt og fyldt Vesttribunen, da netop OB blev besejret med 2-0. Det ser vi selvfølgelig gerne gentaget i år” siger AaB’s kommercielle direktør, Jesper Elkjær.  

Fodboldfest og brobygning mellem AaB, studerende og Aalborgs virksomheder

“Aalborg er en stor uddannelsesby, og hvert år kommer en masse nye studerende til byen, og vi glæder os til med Students’ Grandstand Party at byde dem velkommen til Aalborg. Både med en fed fodboldaften på Aalborg Portland Park og via jobmessen, hvor de nordjyske virksomheder og de studerende får muligheden for at undersøge mulighederne for relevante studiejobs og praktikforløb, siger Jesper Elkjær.  

Programmet for Students’ Grandstand Party 30. september ser således ud: 

Kl. 15.00 - 17.00: Jobmesse i hal 1 på Aalborg Portland Park
Kl. 17.00: Dørene åbner til Aalborg Portland Park
Kl. 18.00-18.35: Rikke Darling
Kl. 19.00: Kampstart, AaB-OB 

Du kan tilmelde dig her, efter først til mølle princippet

Virksomheder med interesse i jobmessen kan læse mere her

Billetter til kampen vil blive uddelt ved jobmessen inden dørene åbner til Aalborg Portland Park.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder