Frie Grønne truer Aalborg Portland

30 august, 2022 | 13:56
Frie Grønne har i dag afholdt sit sommergruppemøde og her annoncerer partiet store ændringer i samfundet. En af disse er rettet mod Aalborg Portland, som skal omlægges til såkaldt grøn omstilling eller dreje nøglen om
Aalborg Portland
Foto: MinByAalborg

Det er radikale ændringer, der er på sommertapetet hos Frie Grønne, som vil sætte klimapistolen for tindingen af Aalborg Portland ved at indføre en så høj CO₂-skat, at store virksomheder bliver tvunget til enten at omlægge til grøn omstilling eller lukke. Partileder Sikandar Siddique nævner specifikt Aalborg Portland som eksempel.

Ud over at CO₂-skatten skal tvinge virksomheder til at omlægge eller lukke, så skal den også ramme de rigeste i samfundet, som i følge partiet står for vores overforbrug. Her skal en boligskat og millionærskat sikre investeringer i naturens velvære.

Al indenrigsflyvning lukkes

Flytrafikken går heller ikke ramt forbi. “Danmark er ikke større end en snotklat” lyder det fra partiet, så al indenrigsflyvning skal lukkes. Plus det skal være forbudt at flyve til destinationer, der kan nås alternativt indenfor 12 timer.

Har du planer om en weekendtur til Hamborg og overvejer om du kan nå frem og tilbage på cykel, så er der til gengæld godt nyt fra Frie Grønne: “Mere frihed og mere fritid” skal sikres med en 25-timers arbejdsuge.

 

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder