Aalborg Zoo donerer årets julegaver til kampen mod krybsskytter

30 august, 2022 | 15:00
Hos Aalborg Zoo har medarbejderne sagt nej tak til at modtage julegaver i år. De vil hellere donere pengene til projektet The Black Mambas, som bekæmper krybsskytter i Sydafrika.
Foto: Billedarkiv

Dyrene har en helt særlig plads hos medarbejderne i Aalborg Zoo. I år har de nemlig valgt at donere pengene fra firmajulegaven til at redde sydafrikanske dyr fra krybsskytter.

Aalborg Zoo har været hovedsponsor på projektet The Black Mambas siden 2013. Gennem tiden har de støttet projektet med indsamlinger og donationer blandt gæsterne.

I år har den sydafrikanske regering besluttet at tage den økonomiske støtte væk fra en lang række naturprojekter i landet. The Black Mambas er et af de projekter, som ikke længere får støtte fra landets regering. Det har resulteret i, at Aalborg Zoos medarbejdere har valgt at sige nej tak til årets julegave fra firmaet. I stedet skal pengene gå til at købe andel i The Black Mambas, så projektet kan fortsætte med at eksistere.

Den 9. september kan du give et bidrag til projektet, da Aalborg Zoo holder African Wildlife Night, hvor alle indtægterne fra billetsalget går ubeskåret til The Black Mambas.

Del |

Kilde: Tv2/Nord - CVR-nr 12230281- Søparken 4, 9440 Aabybro

Mest læste nyheder

Seneste nyheder