3 fejl du begår med din foundation

30 august, 2022 | 07:30
Foundation er fundamentet for langt de flestes makeup-rutine. Derfor kan du måske nikke genkendende til disse tre fejltagelser, som bliver begået med foundation.
Foto: Billedarkiv

Foundation også kendt under øgenavnet bruncreme er essentiel i langt de fleste kvinders sortiment af makeup. Derfor kan det være værd at tage et kig på disse tre fejltagelser, som ofte bliver begået med foundation.

1. Du smører foundation på ligesom du smører creme på

Selvom din foundations konsistens minder om din dagcreme, skal de altså ikke påføres på samme måde. Nogle tror, at den kommer til at ligge flot ved at blive smurt godt ind. Det er tværtimod det modsatte, der gør sig gældende. Du kan opnå det mest naturlige resultat ved at duppe foundation på huden – enten med fingrene eller med en svamp.

2. Du kommer foundation ovenpå pudder

Foundation bør påføres før pudder. Ellers kan du opleve, at pudderet klumper sammen og øger opmærksomheden på de felter, som du prøver at dække med din makeup.

3. Du smører foundation på tør hud

Din hud skal helst være fugtig, inden du smører den ind i foundation. Uanset om du døjer med tør hud eller ej, anbefales det at fugte huden lige inden der lægges foundation. Resultatet bliver bedst, hvis cremen stadig er våd. På den måde glider foundationen bedre, hvilket giver en smuk overflade.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder