Prisen på el går kun en vej

29 august, 2022 | 17:00
Det er en rigtig god idé at tjekke en ekstra gang, om du nu har slukket lyset, når du går hjemmefra. For elpriserne fortsætter sin himmelflugt
Strøm
Foto: MinByAalborg

Er du typen der falder i søvn til en Netflix-serie eller glemmer at slukke lyset på badeværelset. Så er det måske nu, du skal omlægge dine vaner. Der er nemlig rigtig god grund til at at spare på strømmen i de danske hjem.

Prisen for el fortsætter nemlig blot med at stige og stige viser nye tal. I de danske husholdninger er prisen steget 11 procent fra første til andet kvartal i år. Det viser tal fra Forsyningstilsynet. Siden de aktuelle prisstigninger begyndte i andet kvartal sidste år, er de i alt steget med hele 64 procent, fremgår det.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder