Spilforsyningen håber på fremgang efter premiere på House of the Dragon

28 august, 2022 | 14:00
Dragerne fra Westeros flyver endnu engang over aalborgensiske tv-skærme. Hos Spilforsyningen i Aalborg håber man på, at spin-off serien House of the Dragon puster nyt liv i butikken.
Foto: Billedarkiv

Det populære Game of Thrones univers er vendt tilbage efter den længeventede spin-off serie House of the Dragon fik premiere sidste søndag. Dette vil man formentlig kunne mærke i den aalborgensiske spilbutik, Spilforsyningen.

Det var i hvert fald den tendens, de så, mens den originale serie fik folk til at følge trofast med mandag efter mandag. Da Game of Thrones var på sit højeste solgte butikken nemlig masser af spil og merchandise fra universet.

Det fortæller medejer hos Spilforsyningen David Baunsgaard til det regionale mediehus.

Da Game of Thrones sluttede i 2019, stoppede interessen for serien også. Faktisk dalede interessen i så høj grad, at distributørerne holdt brandudsalg på merchandise, så de kunne komme af med det.

“Der var ingen, der ville have det”, siger medejeren.

House of the Dragon kan vende interessen for Game of Thrones

Afslutningen på Game of Thrones, som blev heftigt debatteret efterfølgende, får en del af skylden for den faldende interesse for universet. Millioner af fans skrev under på, at den sidste sæson af serien skulle skrives om, da den fortjente en afslutning som gav mening.

Nu får de rasende fans endnu engang muligheden for at vende tilbage til Westeros med House of the Dragon, som indtil videre falder i god jord med en IMDb score på 8,9 ud af 10. Her fortælles historien om den berygtede Targaryen familie 200 år før, at Daenerys forsøgte at erobre Jerntronen tilbage i Game of Thrones.

Dette vil forhåbentlig få en positiv indflydelse på salget hos Spilforsyningen. Indtil videre har der ikke været den store interesse for produkter relateret til serien, men den forventes at komme, hvis House of the Dragon bliver en succes.

Del |

Kilde: Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst
Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder