Studenterhuset inviterer til tøjbazar

27 august, 2022 | 13:00
Mangler du en undskyldning for at rydde i gemmerne og få sorteret i garderobeskabet? Så er Studenterhusets tøjbazar lige noget for dig. Her kan du nemlig sælge ud af det tøj, som ligger bagerst i skabet og samler støv.
Foto: Billedarkiv

Langt de fleste har tøj bagerst i skabet, som de aldrig bruger. Noget af det kan endda være så stort et fejlkøb, at det aldrig kom på. Til oktober har du muligheden for at sælge dit gamle tøj og accessories videre, så det kan få et nyt liv fyldt med kærlighed hos en anden ejer.

Den 2. oktober fra klokken 11 til klokken 15 inviterer Studenterhuset nemlig til tøjbazar.

Hvis du ikke skulle være i besiddelse af noget, som du vil sælge, er du selvfølgelig også velkommen på bazaren som kunde. Der vil være rig mulighed for at shoppe bæredygtigt for de småpenge, som ligger derhjemme og rasler i køkkenskuffen.

Studenterhuset lover, at det vil blive en hyggelig dag fyldt med hyggelig stemning og masser af gode køb og salg. Der vil også være åben i caféen, som sælger både øl, sodavand, kaffe, te snacks og andet lækkert, som kan bidrage til en hyggelig dag på bazaren.

Book en stand online

Ved interesse for at leje en stand, skal der rettes henvendelse til denne mail. Du kan leje en stand ved at fremsende en udfyldt udgave af følgende skabelon:

Skabelon til mail (Der er mulighed for at vedhæfte billeder af sine items som led i promovering af eventet)

  • Emne: Tøjbazar
  • Navn:
  • Antal meter ønsket til stand:

Det koster 50 kroner per meter stand, som du ønsker, hvis du er studerende og kan fremvise et gyldigt studiekort. Ikke studerende skal slippe 75 kroner per meter stand. Der kan maks bookes to meter.

Du kan læse mere om Studenterhusets tøjbazar her.

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder