Endelig er Aalborg Øst-dagen tilbage

27 august, 2022 | 11:00
Lørdag d. 3. september fra kl. 11-16, vil der igen emme af aktivitet, sammenhold og fællesskab på festpladsen ved Fyrkildevej.
Foto: Aalborg Kommune

Efter 3 års corona-aflysninger er Aalborg Øst-dagen endelig tilbage igen. Bydelens mange aktører viser deres aktiviteter frem med over 20 forskellige kultur- og fritidstilbud til gæsterne.  

Dagen skal være med til at genfinde det sociale fællesskab ovenpå corona på tværs af borgerne, foreningerne, kommunale og andre aktører, hvor vi igen samles i et stort socialt fællesskab efter nedlukningen. Tidligere har den store festdag tiltrukket over 4000 mennesker. 

Aalborg Øst-dagen handler om fællesskab og sammenhold

“Aalborg Øst-dagen er synonym med, hvad bydelen står for. Fællesskab, at stå sammen og hvor alle føler sig velkommen. Derfor er det også dejligt at mærke den store tilslutning fra foreninger, frivillige, erhvervsdrivende og kommunale aktører til igen at kunne afholde Aalborg Øst dagen” siger Magnus Kolind fra Kvarterværkstedet i Aalborg Kommune, der er tovholder på dagen. 

Det er gratis at være med og der er aktiviteter for alle aldre, både børn og voksne. Du kan bl.a. prøve kræfter med fodbold, håndbold og FDF-aktiviteter med mad på bål eller leg på hoppeborger. Du kan vinde mange flotte præmier i den store tombola med fx billetter til AaB fodbold, Aalborg Håndbold Champions League, Aalborg Pirates Champions League, Aalborg Zoo, Aalborg Tårnet, Stjernekikkert, diverse spil, hudprodukter, bolde og meget andet. 

Køb en Aalborg Øst-dag platte på Trekanten

Der er mulighed for køb af popcorn, slushice, kage og snacks, og du kan købe en Aalborg Øst dag-platte på Trekanten Bibliotek- og Kulturhus. 

“Aalborg Øst-dagen er der, hvor vi viser hinanden, hvad vi kan i Aalborg Øst. Jeg glæder mig helt vildt til at være tilbage efter corona” siger lokal frivillig Dorte Marie Bang Jensen. 

Dagen er blevet til på initiativ fra en lokal arbejdsgruppe bestående af lokale frivillige, 9220 De Frivillige, Foreningssamarbejdet 9220, Trekanten Bibliotek og Kulturhus samt Kvarterværkstedet fra Center for Sundhedsfremme i Aalborg Kommune. 

Læs mere om dagen på Facebook begivenheden: https://fb.me/e/2FvQgvQRW 

 

Del |

Kilde: Aalborg Kommune
Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder