Politiet på plejehjemsbesøg og dobbelt op i Suensongade

26 august, 2022 | 15:47
Tyveri af medicin fra plejehjem, Rabalderstræde i Suensonsgade og en teenager, der udvider lokalt supermarkedssortiment med hashsalg
Foto: Billedarkiv

Forskellig sove- og smertestillende medicin blev tidlig onsdag morgen stjålet, idet der var indbrud på et plejehjem i Aalborg SV. Ud over medicinen forlod gerningsmanden også plejehjemmet med to iPads, et dankort, nøgler og en taske. Det var muligt for gerningsmanden at komme ind på plejehjemmet, da dørene dertil var åbne.

Teenager sælger hash i Aalborg Øst

Foran et supermarked på Saltumvej i Aalborg Øst blev en ung mand taget i at sælge 1,2 gram hash til en ukendt køber. Som betaling for hashen fik han 100 kr. Ved politiets ankomst blev den unge mand sigtet og hans forældre samt den sociale døgnvagt blev orienteret. Efterfølgende erkendte han salget.

Naboer generet af høj musik

Natten til fredag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at der var en gadefest i gang på Suensonsgade i Aalborg. Festen havde mindst været i gang i 30 minutter og flere beboere havde forsøgt at få slukket musikken – men uden held. En patrulje blev sendt til stedet, som fik slukket musikken og stoppet festen

Tyveri af ADHD-medicin af mand på knallert

En mand blev torsdag eftermiddag udsat for et tyveri, da han sad på en bænk i Suensonsgade i Aalborg. Pludselig kørte en knallert mod manden og idet knallerten passerede bænken, stjal føreren af knallerten en pose tilhørende manden. I posen var der ADHD-medicin.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder