NIARN lukker dette års Fredagsfest

26 august, 2022 | 13:00
"Hey Dobbelt A!" Årets sidste fredagsfest afholdes fredag den 26. august i Karolinelund. Det er NIARN, der indtager scenen og lukker fredagsfesten for i år.
Foto: Billedarkiv

Årets sidste fredagsfest bliver et brag af en finale, når den aalborgensiske rapper NIARN, indtager scenen i Karolinelund i aften klokken 20:00.

I februar måned genopstod den populære rapper, der stormede frem med sit debutalbum “Årgang 79” i 2004. To år senere fulgte han op på sin debut med albummet “Antihelt”, som blev en ligeså stor succes.

Livet som NIARN kom desværre med en bagside, da rapperen levede livet vildt i overhalingsbanen. Til sidst blev det for meget, og han endte med et besøg på intensiv på grund af misbrug.

Det efterlod et stort savn hos NIARN’s fans, hvilket blev tydeligt, da billetterne til den aalborgensiske rappers genopstandelseskoncert på Skråen i Aalborg blev revet væk på under en time.

Som support til aftenens fredagsfest kan publikum opleve den upcoming, nordjyske rapper Al Jacobi, som er godt i gang med at indtage sin plads på den danske rapscene.

Der er altså masser af rap i Dobbelt A i aften, når fredagsfesten siger tak for i år. Billetter skal købes i døren og sælges for 100 kroner fra klokken 18:00. Arrangørerne opfordrer koncertgæster til at ankomme tidligt.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder