Vodskov Dyreklinik har fokus på tryghed og omsorg

25 august, 2022 | 11:00
Hos Vodskov Dyreklinik skaber de nærvær mellem dyrlægerne og patienterne. Personalet går meget op i at skabe tryghed og yde omsorg for både kæledyrene og deres ejere.
Foto: Vodskov Dyreklinik

Vodskov Dyreklinik har fire afdelinger rundt omkring i Aalborg Kommune. I Vester Hassing finder du deres storklinik. Derudover holder de til i Vodskov, Nibe og Aalborg. Ejeren af klinikken, Thorsteinn Arnason, har 25 års erfaring som dyrelæge. Han overtog landpraksis fra dyrlæge Søren Thomsen i Ulsted tilbage i 2013. To år senere overtog han også smådyrspraksis. Siden da har Thorsteinn Arnason udvidet med afdelingerne på Vesterbro i 2015 og i Nibe i 2019.

Foto: Vodskov Dyreklinik

Personalet tager sig både af kæledyrene og ejerne

Veterinærsygeplejerske Heidi Kirstine Jørgensen fortæller, at personalet på Vodskov Dyreklinik har en vision om at give ejere og kæledyr en høj professionel standard. Samtidig ønsker de at yde omsorg og skabe tryghed for både kæledyrerne og deres ejere.

“Vi går meget op i at være tæt på vores patienter og dyrenes ejere. Vi vil skabe tryghed og være personlige. Vi går op i både før- og efterforløbet. Vi tager os af ejere såvel som dyrene. Det har altid været Thorsteinns mål at være nede på jorden og være i øjenhøjde med både ejere og dyr”, siger hun.

Netop på dette punkt skiller Vodskov Dyreklinik sig ud. De sørger nemlig for, at ejer og dyr kan følge med gennem hele processen. Her gør personalet det, som giver mening for kæledyrerne og deres ejere. Det betyder, at de også ser på forløbet fra et økonomisk perspektiv. Det giver kunderne en følelse af at blive lyttet til, hvilket er vigtigt for at de føler, at de har fået en god behandling.

Heidi mener også, at det er dette fokus, som gør, at kunderne vælger dem, når de har brug for behandling til deres kæledyr. Klinikken oplever, at kunderne vælger dem på baggrund af anbefalinger eller kendskab. Når de har været på klinikken, kommer de igen på grund af god behandling.

Hos Vodskov Dyreklinik har personalet et ønske om, at kunderne forlader klinikken med en følelse af tryghed.

“Kæledyrernes ejere skal føle, at der er blevet kommunikeret i øjenhøjde. De skal ikke være i tvivl om forløbet, og de skal have følelsen af, at de fået en god behandling, når de går herfra”.

Foto: Vodskov Dyreklinik

Dette fokus kommer også til udtryk, når der skal vælges personale til Vodskov Dyreklinik.

“Personalet skal være nede på jorden. De skal kunne tale med mennesker. Faglighed er meget vigtigt, men det personlige element betyder også rigtig meget på klinikken i kommunikationen mellem personale og klienter”.

Klinikken har specialister på flere områder

Vodskov Dyreklinik skiller sig også ud på andre måder. De har blandt andet en adfærdsterapeut, som arbejder på klinikken. På den måde kan de tilbyde adfærdsterapi i huset. Derudover er en af klinikkens dyrlæger specialist og uddannet i “exotic”, hvilket betyder hun kan behandle alt fra skildpadder, gekkoer, fugle, kaniner og gnavere etc. På Vodskov Dyreklinik er det altså muligt at få specialiseret behandling til ens slange eller gnaver, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hos Vodskov Dyreklinik behandler man primært smådyr, men de kører også ud til hobbylandbrug og tager sig af geder, heste, alpakaer og grise. På klinikken tilbyder de blandt andet konsultationer og operationer. Der er mulighed for at få samtlige behandlinger til mange forskellige slags kæledyr. I forbindelse med udredning af sygdom hos kæledyrerne kan Vodskov Dyreklinik tage blodprøver og røntgenbilleder for at stille en diagnose. Af operationelle behandlinger er der blandt andet kastration og sterilisation på listen. Derudover tilbyder klinikken en lang række simple behandlinger som tandrensning og negleklip. Du kan også få dit kæledyr vaccineret hos Vodskov Dyreklinik.

Der var travlt under corona

Hos de forskellige klinikker i de forskellige byer, ser de alle slags mennesker i alle aldre. Det er landbrugskunder og kæledyrsejere, som går op i deres dyr. Klinikken er altså for alle dyreejere, som har brug for behandling til deres dyr.

Det fik de særligt at mærke under coronapandemien, hvor flere begyndte at holde dyr. Folk fik også andre kæledyr end dem, som klinikken var vant til at tilse. Det endte med at skabe travlhed på klinikken i en periode, hvor andre brancher var plaget af nedlukning.

Dog er de vant til travlhed hos Vodskov Dyreklinik, da de oplever, at der er mangel på dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Foto: Vodskov Dyreklinik

Vodskov Dyreklinik åbner snart ny storklinik

Hos Vodskov Dyreklinik er der udsigt til en spændende fremtid, da de har købt ny klinik i Vodskov, som i øjeblikket er under renovering. Her skal den nye storklinik ligge, når renovationsarbejdet er færdiggjort. Den nye storklinik i Vodskov bliver endnu større end den nuværende i Vester Hassing. “Det bliver en stor og moderne klinik, hvor de kommer til at udbyde endnu flere ydelser”.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder