Stafet for Livet Aalborg 2022

25 august, 2022 | 08:00
Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem vi har mistet og give håb til dem, der kæmper
Stafet for Livet Aalborg 2022
Foto: Stafet for Livet

Stafet for Livet er en anledning til at mindes dem vi har mistet og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling – for kampen mod kræft.

“Pointen med at løbet er 24 timer er, at kræften aldrig sover, og derfor skal man under løbet også holde sig i gang i 24 timer”, lyder det fra Stine Berggreen Noer – frivillig hos Kræftens Bekæmpelse.

Årets stafet

Stafetten skydes i gang lørdag den 27. august med åbningstale kl 12, hvorefter stafetten sættes i gang med hjælp fra Aalborggarden der, sammen med fighterne, går den første runde.
Undervejs vil lokale bands underholde deltagerne, og der bliver ligeledes igangsat kreative aktiviteter for både børn og voksne. Der vil blandt andet være besøg af Du er Smyk og Art By Me og for de mindste vil der være mulighed for at de kan tegne og lave perleplader.

Der vil ligeledes blive igangsat live auktioner på pladsen, hvor man kan byde på en masse lækre præmier. Vi får også besøg af Royal Cheer Aalborg, hvor børn kan få mulighed for at prøve kræfter med cheerleading. Der vil være mulighed for at slå telt og campingvogne op på pladsen, hvor der ligeledes er mulighed for både at købe mad og medbringe egen grill.

Lysceremoni

Når mørket falder på igangsættes lysceremonien, hvor alle deltagerne sammen tænder et lys for dem de har mistet til kræft og for at vise deres støtte til dem, der kæmper med kræft. Til ceremonien vil der være besøg af Vodskov Pigekor som i lysposernes skær binder ceremonien sammen med sang og musik. Efter ceremonien fortsætter stafetten til næste morgen, hvor alle et døgn senere siger tak for i år.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder