Sommeren 2022 tog fusen på Skråen

25 august, 2022 | 19:00
Skråen har haft en helt fantastisk god sommer! Efter et par deprimerende år med Corona viste sommeren 2022 sig at blive en bragende succes med fuldt hus til stort set alle arrangementer. En succes som de på Skråen slet slet ikke havde set komme.
Tall Ships Races TSR 2022 Poul Krebs Fest Pladsen i Nørresundby Dato: 24.06.22 Foto: Lars Horn / Baghuset

“Det har faktisk været overvældende,” starter leder for Skråen, Jørgen Nissen, ud med at sige til MinByAalborg. 

“- Men vi har også været utrolig heldige med vejret.” fortsætter han beskedent.  

Vejret har selvfølgelig været rigtig godt til alle Skråens arrangementer i år. Kun Malurts koncert i Skovdalen druknede i regn, men mon ikke også andre ting end vejret taler for, at Skråen har haft så exceptionel god en sommer? 

“Jamen publikum har jo bare fået meget lyst til at gå i byen igen og opleve forskellige ting. Det har faktisk undret os, at selv til vores indendørsevent Costa Del Nordkraft er det væltet ind med folk. Der har jo været rigtig mange tilbud i byen at vælge imellem, men folk har altså bare bakket op om det hele.” 

Det har været godt vejr og folk har haft behov for at komme ud efter Corona. Jørgen Nissen er ikke den pralende type, det bliver hurtigt tydeligt i vores snak. Jeg bliver nærmest nødt til at presse ud af ham, hvad der udelukkende kan siges at være Skråens fortjeneste i forhold til denne vilde succes.  

“Programmet har fungeret rigtig godt i år. Vi har fået timet tingene og helt undgået at skyde vores egne arrangementer ned. Vi har været meget bevidste overfor, at vi har en meget ung målgruppe til Fredagsfest, og at der til Skovrock er en mere voksen målgruppe. Samtidig måtte begge fester ikke ramle ind i Tall Ships arrangementer – For der er jo grænser for, hvor tit vi kan få de samme mennesker i byen.” 

Det lykkedes Skråen at få fuldt hus til Lars Lilholt til Skovrock kun én uge efter Tall Ships Race, det må man sige er godt klaret – og som et tegn på både et veloplagt publikum og et enormt godt tænkt program. 

Årets succes får klart indflydelse på hvordan Skråen vil gribe tingene an fremadrettet. Både i forhold til måden at tænke program og i måden at arbejde med frivillige.  

“Vi startede faktisk allerede i februar på arbejdet med at hverve frivillige, da vi satsede på, at det nok ville blive svært. Men det er gået over al forventning og de har simpelthen været så søde ved os!” Fortæller Jørgen nærmest lidt rørt. 

Skråen har på ingen måde oplevet samme ulyst til at være frivillig, som mange af landets musikfestivaler ellers har klaget over. 

Læs også: At være frivillig på Tall Ships Races er en oplevelse i sig selv 

Al denne hjælp, glæde og medvind fejrer Skråen med nogle gode store interne fester for alle deres mere end 1000 frivillige. Og mon ikke også det netop er denne gode behandling og tydelige taknemmelighed, der gør, at de ikke har problemer med at finde frivillige på Skråen? 

På fredag topper det hele 

Le grande salut lyder så på fredag, hvor det topper hele 4 steder i byen. 

 NIARN og hans band så klar til at lukke Fredags Festen 2022 i en stor og flot finale. 

Billetsalg 100 kr fra kl. 18. Koncertstart kl. 20. 

QUEEN MACHINE og Luftens Helte klar i Skovdalen. 

De 5.000 billetter til koncerten blev revet væk for mange måneder siden.  

Majestique er i Aalborg og spejlteltet Paradiso helt frem til 4. Sep. 

Billetter kan købes på billetlugen.dk og i indgangen. Forsalget til Majestique slår alle rekorder. Næsten 2.000 har allerede købt billet.   

På Skråen er der AHEAD – AFTERPARTY. Stay Ahead Tour feat. Ahead + Tanajah (US) Jaden Castro (US) 

Med gratis entre til alle der har været til FredagsFest. 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder