Oliver Abildgaard på vej til Belgien?

25 august, 2022 | 16:00
Den tidligere AaB-spiller Oliver Abildgaard, der til dagligt har hjemme i den russiske liga, rygtes nu på vej til den belgiske storklub Anderlecht
AaB
Foto: MinByAalborg

FC Midtjyllands Anders Dreyer og Oliver Abildgaard var klubkammerater i russiske Rubin Kazan. Men hvor Dreyer valgte at skifte hjem til heden, da Rusland invaderede Ukraine og FIFA åbnede op for muligheden, valgte den tidligere AaB-spiller at fortsætte i klubben.

Det endte dog med, at Rubin Kazan rykkede ned i landets næstbedste række og i denne sæson, har Abildgaard slet ikke været i spil. Men nu er der måske lys for enden af fodboldtunnelen. For i følge Sport Express så er den tidligere dansker-klub Anderlecht meget interesseret i at tilknytte den tidligere AaB-spiller.

Oliver Abildgaard har været på kontrakt i Rubin Kazan siden 2020, da den 26-årige midtbanespiller kom til klubben fra AaB. Aftalen mellem parterne udløber i 2024.

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder