Blodpletter, narko, tricktyveri og indbrud

25 august, 2022 | 12:00
Ifølge politiets døgnrapport har der været et par travle dage i Aalborg.
Politibil
Foto: MinByAalborg

Spiritus- og narkopåvirket bilist kørt ind i husmur

Mandag morgen blev føreren af en bil sigtet og anholdt, da han var påvirket af spiritus. Under den unge mands køretur, påkørte han en husmur, idet han tog et venstresving i krydset mellem Østergade og Sankt Peders Gade i Nørresundby. Efterfølgende blev han medbragt til Aalborg Universitets Hospital for at blive testet for påvirkning af euforiserende stoffer.

Blodpletter ved indbrud

Mellem søndag og mandag begik en gerningsmand indbrud i en villa på Gråstenvej i Svenstrup imens beboerne af huset var på ferie. Gerningsmanden kom ind i huset ved at knuse et af husets ruder og derefter åbne det indefra. Ved glasskårene fra ruden sås der en rødlig væske, hvilket forventes at være gerningsmandens blod. Alle rummene i huset var gennemrodede, og på gulvet var der blodpletter efter gerningsmandens færden. Efter indbruddet blev et koben, glasskår og en mursten sikret som spor, og der blev sikret DNA fra de eventuelle blodpletter. Der er endnu ikke dannet et overblik over, hvad der er blevet stjålet fra huset.

Cigarettyve på spil

En større mængde cigaretter er blevet stjålet fra en lagerhal, som ligger på Hobrovej i Aalborg SV. Indbruddet fandt sted natten til mandag. Tyvene havde brudt et tagvindue til lageret op, og en rude til tobaksrummet var blevet trukket ud. Da gerningsmændene forlod bygningen med cigaretterne, efterlod de sig to stiger.

Ældre kvinde udsat for tricktyveri

En ældre kvinde blev mandag middag udsat for et tricktyveri, idet hun modtog et opkald fra en mand, der udgav sig for at være fra hendes bank. Manden fortalte, at hendes kort var blevet misbrugt i Italien og derfor spærret. Af den grund ville han sende en medarbejder ud til hendes hjem på Kovshøjsvej i Aalborg for at hente kortet. Under telefonsamtalen ringede det på døren, og en ung mand stod ude foran. Den ældre kvinde afleverede kortet til den unge mand. Efterfølgende blev et beløb hævet fra kvindens konto via en hæveautomat i Østerå i Aalborg.

Narkopåvirket fører af stjålen knallert

Mandag aften førte en ung mand en stjålen, ikke-indregistreret knallert på Boulevarden i Aalborg. Stelnummeret på knallerten var ridset væk, og flere ting på knallerten var ændret. Den unge mand havde ikke hjelm på, havde en passager bagpå og havde hverken kørekort eller forsikringspapirer med. Efterfølgende viste det sig, at han var påvirket af narkotika. Han blev derfor anholdt i sagen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder