Tidligere kærestepar er kendt skyldige i drab

24 august, 2022 | 09:36
Et nævningeting ved Retten i Aalborg har bestemt, at det tidligere kærestepar, som har været tiltalt for drab, er skyldige.
Retten Aalborg
Foto: MinByAalborg

Over seks dage har retssagen mod et tidligere kærestepar været for Retten i Aalborg.

Nu har et nævningeting bestemt, at det tidligere kærestepar er skyldige i drabet på en 45-årig mand, som blev begået sidste år. Både den 23-årige kvinde og den 36-årige mand er kendt skyldige.

Under retssagen har begge parter erkendt at have udøvet vold mod offeret, men de har begge nægtet sig skyldige i røveri og drab.

Vold, røveri og drab

Inden den 45-årige mand blev dræbt ved kvælning, blev han tæsket med en jernstang, stukket med kniv og udsat for flere indsprøjtninger med WC-rens og brintoverilte. Inden drabet blev offeret også truet til at overføre 10.000 kroner til kvindens konto.

Den nu 23-årige kvinde har under sin vidneforklaring peget på den 36-årige mand som drabsmanden. Hans motiv skulle ifølge kvinden have været raseri og jalousi.

Da den 36-årige mand forklarede sig ved Retten i Aalborg fortalte han, at han havde medvirket til drabet, da han ikke stoppede den 23-årige kvinde, som var den, der kvalte den 45-årige mand ifølge den 36-årige.

Anklager Mette Bendix pegede på begge de tiltalte som skyldige i drabet, da hun kom med sine afsluttende bemærkninger i sagen mandag. Derfor krævede hun dem begge dømt for drab.

Dette krav har et enigt nævningeting altså valgt at imødekomme ved at kende begge parter skyldige i drab. Dommen i sagen forventes at falde senere i dag.

Del |

Kilde: BT, BERLINGSKE MEDIA A/S CVR-nr 29207313, Pilestræde 34, 1112 København K

Mest læste nyheder

Seneste nyheder