Sigurd Barrett giver gratis koncert i Aalborg

24 august, 2022 | 11:00
De fleste kender ham fra Sigurds Bjørnetime, hvor han underholdte store og små med musik, bamser og spidsnæser på DR1. Til september giver han gratis koncert i Aalborg.
Kilde: Billedarkiv

Om godt og vel en måned giver familie-entertaineren Sigurd Barrett gratis koncert i Aalborg.

Det sker søndag den 25. september klokken 15:30 i Gug Kirke. Under koncerten har han selskab af guitarist og sangskriver Eskild Dohn.

De to musikere optræder med gendigtninger af nogle af de mest kendte salmer i anledning af Den Danske Salmebogs 450-års fødselsdag.

Makkerparret har gendigtet 16 salmer, som også er udgivet som både sangbog og cd. Det er disse 16 salmer, som du og resten af familien kan opleve til denne gratis koncert.

Her kan du møde Kingo, Brorson, Grundtvig, Ingemann og flere af de andre store salmedigtere i udklædninger, når Sigurd Barrett og Eskild Dohn underholder og synger i kirken.

Det bliver en lærerig, rørende, sjov og musikalsk koncert for hele familien, skriver Gug – og Sønder Tranders Kirker om arrangementet på deres hjemmeside.

Selvom koncerten er gratis, skal der reserveres billetter på forhånd. Der åbnes for billetreservation torsdag den 1. september lige her.

Om arrangementet

Dato: Søndag den 25. september 2022.

Tid: Klokken 15:30 – 16:30.

Sted: Gug Kirke.

Pris: Gratis.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder