Fangeflugt på Rocken!

24 august, 2022 | 10:00
Rocken byder på en Verden Indenfor lørdag aften, hvor gæsterne er indsatte og personalet fangevogtere
Rocken
Foto: Rocken

Elvis rockede tremmerne løs i Jail House Rock tilbage i 1957. 38 år senere så folk måbende til, da billederne af en gul gummiged gik verden rundt i 1995 som den pløjede igennem muren til Vridsløselille og 12 fanger i en sky af støv og jubelbrøl tog flugten ud i friheden med forvirrede fængselsbetjente halsende efter sig.

Fangeflugten i 1995 er stadig Danmarks mest spektakulære og i anledningen af datoen for flugten, så samler Rocken selvfølgelig stafetten op og holder udklædningsfest.

På lørdag vil Rocken agere Aalborgs svar på Alcatraz og det betyder, at personalet vil være udklædt som fangevogtere og lovens lange arm. I mens gæsterne vil være reducerede til, hvis ikke livstidsfanger, så fanger til den lyse morgen.

Derfor opfordrer vi selvfølgelig alle vores fantastiske gæster til at dukke udklædte op som fanger eller indsatte. Og som i et rigtig fængsl er det kun fantasien der sætter grænser for kreativiteten. Med andre ord: Kom som hele nationens Egon Olsen eller Snake Plissken fra Escape From New York. Eller måske er det mere Prison Break du sukker efter? Eller er det drømmen om at være en af Dalton Brødrene eller Bjørne Banden for en aften der lokker?

Ingen indsats uden belønning, så der vil selvfølgelig være præmier for bedste udklædning og aftenen igennem vil der blive afholdt konkurrencer og sjove lege, der relaterer sig til lørdagens tema.

Så find mormors bedste kageopskrift frem fra skuffen. Tilføj en fil og støv den stribede pyjamas af imens du sætter et stort fedt kryds i kalderen lørdag den 27. august, når Rocken låser døren og holder fangevogter/fange fest.

Men beware….. måske ser du ikke dagens lys igen!

Disclaimer for god ordens skyld. Rocken hverken sympatiserer eller opfordrer til fangeflugt eller kriminalitet. Det skal ses som sjov og spas.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder