Få en komplet synsfeltsundersøgelse hos DinOptik

24 august, 2022 | 15:00
DinOptik i Aalborg har investeret i optikermarkedets bedste undersøgelsesmetode af synsfeltet. Du kan til og med 9/9 få en gratis synsfeltsundersøgelse.
Få en komplet synsfeltsundersøgelse hos DinOptik
Foto: Billedarkiv

Du kan ikke mærke en øjensygdom, før det er for sent – og netop derfor, bør du regelmæssigt få undersøgt dine øjne. Mange optikere tilbyder et såkaldt “sundhedstjek”, hvor du ved hjælp af et Funduskamera samt en trykmåler får taget billeder af en del af nethinden for at forsøge at finde eventuelle skader. Dette sundhedstjek undersøger desværre kun dele af nethinden og afslører således ikke alle eventuelle problemer. Hos DinOptik anbefaler de i stedet en komplet synsfeltundersøgelse, som er den sikreste teknologi til at finde tidlige tegn på øjensygdomme.

En synsfeltundersøgelse

Hos DinOptik i Aalborg har de investeret i en ny synsfeltscreener, så du kan få en komplet undersøgelse af øjnene. Undersøgelsen foregår ved, at du bliver placeret bag en bøjle med hul til en linse, der matcher din styrke. Herigennem bliver du guidet til, hvad du skal fokusere på, hvornår du skal skifte øje mv. Efter undersøgelsen gennemgår du resultatet sammen med personalet. Viser undersøgelsen tegn på sygdom i synsfunktionen, bliver der der lavet en henvisning til øjenlæge med det samme for at minimere unødvendig ventetid på behandling og yderligere synstab. Det giver altså dig en tryghed i at blive taget fuldstændig hånd om.

Få en gratis undersøgelse frem til 9/9

Prisen for en komplet synsfeltundersøgelse er hos DinOptik i Aalborg normalt 700 kr. Frem til fredag den 9. september kan du dog booke en gratis undersøgelse ved at benytte rabatkoden “MinByAalborg”, når du bestiller på hjemmesiden.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder