Aalborg Håndbold sikrede sig årets første titel i hæsblæsende DM-revanche

24 august, 2022 | 13:00
Der var ingen tømmermænd at spore efter Mikkel Hansen-dag, da nordjyderne med superstjernen som tilskuer slog DM-overmændene fra GOG 36-31 i årets Super Cup
Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

Det var 1, det var 2 det var… 4 Super Cup-titler i træk til Aalborg Håndbold, da nordjyderne tirsdag aften slog GOG med 36-31. Dermed gav spillerne sig selv og deres nye holdkammerat den bedst tænkelige start på sæsonen.

Det er ikke altid at andendagsgildet lever op til festen, men det var ikke tilfældet, da Aalborg Håndbold inviterede fynske GOG på DM-revanche i kampen om Super Cup’en, der samtidig markerer at sæsonen er skudt i gang.

Nordjyderne kan ikke få nok af håndbold

2000 storsmilende nordjyder stod mandag på tæerne af hinanden for at få et smil og krusedulle af holdets nye superstjerne, da Aalborg Håndbold bød de hurtige indenfor til fadøl og pølser. Tirsdag var der så 4.670 tilskuere på plads i Sparekassen Danmark Arena, da bolden blev givet op til den danske Super Cup og her fik de nordjyske håndboldfans endnu mere at glæde sig over.

Aalborg Håndbold har med tre titler i træk sat sig solidt på Super Cup’en, der markerer sæsonens første opgør mellem sidste sæsons DM -og Pokalvinder. Den sejrsstatistik udbyggede aalborgenserne så yderligere tirsdag aften med endnu et hak i pistolskæftet, da fynboerne måtte halte hjem til HC. Andersen-land uden et lykkeligt eventyr i sportstasken.

Timeout vender kampen

I en hæsblæsende indledning kom de gulblusede bedst fra land og pressede hjemmeholdet i hvad der bedst kan beskrives som et skydetelt i begge ender. Halvvejs i første halvleg tog hjemmeholdet en tiltrængt timeout og det vendte kampbilledet så stillingen på lystavlen blinkede 17-16 til Aalborg ved pausen.

Nordjyderne fortsatte de positive takter i anden halvleg, men som altid lægger den fynske gigant sig aldrig helt ned og GOG fik kæmpet sig tilbage i opgøret. Det var dog hjemmeholdet, der var i teten og som støt og roligt udbyggede føringen, så kampen endte med en overbevisende 36-31 sejr foran et begejstret hjemmepublikum og Mikkel Hansen, der måske spekulerer på om der er en plads på holdet til september.

Fredag aften venter næste udfordring for nordjyderne, når TMS Ringsted tager imod til 1/8-finalen i Santander Bank Cup

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder