Veteran ishockeyturnering i Aalborg med amerikansk deltagelse

23 august, 2022 | 09:00
I uge 34 2022 skal veteranforeningen Operators Hockey Club, i samarbejde med Aalborg Kommune, og med hjælp fra Forsvarets Veterancenter samt Trænregimentet, være værter for en stor ishockeyturnering.
Foto: Aalborg Kommune

Efter Operators Hockey Club var i USA tilbage i 2019, er netværket omkring veteran ishockey vokset. Det har dannet grobund og inspiration til, at vi nu arrangerer en stor veteranturnering i Aalborg.

Amerikanerne var fantastiske værter for Operators Hockey Club tilbage i 2019, og det er på baggrund af dette, at vi nu vil arrangere en ishockeyturnering i Aalborg for danske og amerikanske krigsveteraner. Vi vil give noget igen til de amerikanske, samt vores egne veteraner. Denne turnering vil uden tvivl sætte Aalborg på veteran-verdenskortet.

“Vi er utrolig glade for, at Aalborg Kommune støtter op omkring deres veteraner og ønsker at bidrage til, at sådan en turnering kan afvikles i Gigantium. Da vi kontaktede Aalborg Kommune og præsenterede vores formål med turneringen, blev vi mødt med opbakning hele vejen rundt. Vi har haft en fantastisk dialog fra starten, både med Gigantium samt Aalborg Events. Dette beviser bare, hvor mange muligheder der er i Aalborg, og vi i Operators Hockey Club er kun glade for at kunne vise de flotte faciliteter frem som Aalborg har at byde på” fortæller projektleder Esben Blicher.

Torsdag den 25. august klokken 16.15 vil der i Gigantium blive afviklet en veteran “landskamp” mellem Danmark og USA. Selvom tempoet ikke vil være det samme som en ligakamp, håber vi at mange tilskuere vil finde vej til Gigantium, og at de vil være med til at overvære denne lidt anderledes landskamp. Det vil betyde rigtig meget for vores veteraner samt være en flot gestus over for vores amerikanske gæster.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder