Kandis giver intimkoncert på Botilbuddet Astrupparken

23 august, 2022 | 12:30
Hos Botilbuddet Astrupparken har de måttet tænke kreativt for at give deres beboere kulturelle oplevelser, da corona spænder ben for at komme ud af huset.
Foto: Billedarkiv

Når corona har spændt ben for at komme ud til kulturelle arrangementer, så må arrangementerne i stedet komme til os. Sådan er det på Botilbuddet Astrupparken. Her har den lange corona-tid gjort, at de 30 beboere ikke har haft mulighed for de store kulturelle oplevelser hverken ude eller hjemme.

Derfor har de tænkt ud af boksen og inviteret Kandis hjem til dem for at give en intimkoncert torsdag den 25. august og sprede livsglæde med deres musik. Kandis takkede heldigvis ja.

“Kandis er toppen af islagkagen, for selvfølgelig har vi i corona-perioden gjort en del ud af aktiviteter hjemme i botilbuddene – også koncerter. Men, det er nu, hvor vi igen kan samles på tværs og skabe venskaber på tværs, at den helt store fest skal skydes af” fortæller Camilla Walberg, der er daglig leder af Botilbuddet Astrupparken.

Vicevært Crew med særlig rolle

For en lille gruppe er det ikke kun selve koncertoplevelsen, der begejstrer. Faktisk har et team af borgere, der til dagligt kalder sig Vicevært Crew, fået en ganske særlig rolle. De skal være ”baggearsmænd” for Kandis og hjælpe med at rigge scenen til og sikre, at alting spiller, når det går løs. Viceværtteamet hører til på ungetilbuddet Sofiebo og rykker ud med værktøjskassen til stort og småt, når der er noget, de kan hjælpe med.

Efter koncerten er der dækket op til det helt stor gilde. Her serveres helstegt pattegris for alle koncertgæsterne – og selvfølgelig er der også opstillet en pølsevogn. Ingen skal gå sultne derfra.

Når musikken er spillet, har Kandis i kendt stil lovet at give autografer til dem, der gerne vil have sådan en med hjem til samlingen.

Det bliver en festdag i intime rammer. Det hele foregår på Botilbuddets udearealer, Rebildparken 61 i Aalborg Øst, og naboerne er varskoet. Ud over Astrupparkens beboere deltager også enkelte pårørende og personalet.

Det er Finansministeriets Corona-pulje til oplevelsesindustrien, der har gjort koncerten mulig.

I alt har Aalborg Kommunes bo- og dagtilbud fået tildelt 1,8 mio. kr.  Det har gjort mange gode oplevelser mulige blandt kommunens botilbud. Fx udflugter, koncerter, olympiske lege, street food fest, deltagelse i Royal Run og WALKin samt en masse sommerfester.

Programmet

Klokken 16:15 – Dørene åbner

Klokken 17:00 – Kandis koncert og autografer

Klokken 18:00 – Der serveres helstegt pattegris og pølsevogn

Klokken 19:30 – Arrangementet slutter

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder